Bezoek aan stokerij Filliers & Luchtvaartmuseum Stampe en Vertongen

Alweer een boeiende uitstap in een organisatie van de vzw Nationaal Jenevermuseum Hasselt i.s.m. het Jenevermuseum.
Een liefhebber van de glaasjes van plezier? En ga je af en toe eens graag van de grond? Dan is dit de ideale uitstap voor jou.

Programma

​In de voormiddag bezoeken we Graanstokerij Filliers in Deinze en krijgen we een exclusieve blik achter de schermen. Niet alleen zijn de productieruimtes uitgebreid, ook het jenevergamma van Filliers werd zeer onlangs met verschillende smaken en types verruimd. Het bezoek wordt uiteraard afgesloten met een proeverij.
www.filliers.be

Lunchen doen we in restaurant Hedera in Deinze. Op het menu staan een verse dagsoep, kalkoenfilet archiduc met kroketten en een slaatje en tot slot een koffie. Eén drankje zit alvast inbegrepen in het menu. Vegetarische of andere wensen, meld het zeker bij je reservatie.
www.hederadeinze.be

Namiddag volgt een een bezoek aan het vliegveld en het luchtvaartmuseum Stampe en Vertongen. We worden hier rondgeleid door experts op het gebied van deluchtvaart in ons land. Na de rondleiding kunnen we bij een glas napraten op het dakterras van de luchthaven.
www.stampe.be

Prijs: 50 euro (vzw-leden) / 55 euro (niet-leden). Dit is een all-in prijs: busreis, alle toegangsgelden, proeverijen, gidsen, lunch met 1 drank en fooi voor de chauffeur.
Vertrek om 8u stipt op de parking van de Carrefour in Kuringen.

Reservatie: bellen naar 011 23 98 60 (Jenevermuseum) om de beschikbaarheid te controleren. Na telefonische reservatie het betreffende bedrag van 50 (en/ of 55 euro) per persoon overschrijven op rekening IBAN BE51 7351 1312 8862 van de vzw Nationaal Jenevermuseum Hasselt met de vermelding “jenevertrip 2018" en jullie gsm-nummer.