Jazz 'n Jenever: Kim Versteynen & Arne Van Coillie Duo - Here's To Life!

Jazz 'n Jenever in de stookzaal van het Jenevermuseum
De samenwerking tussen een vocalist en zijn of haar begeleider is een bijzonder en innig iets. Ella Fitzgerald en Tommy Flanagan, Tony Bennett en Ralph Sharon, Kurt Elling en Laurence Hobgood: het juiste akkoord (of net niet) op het juiste moment geeft kleur aan elke nuance, is het vangnet voor elke sprong, zet de muzikale leestekens in elke tekst.  Zangeres en pianist vullen elkaar aan, dagen elkaar uit, stimuleren elkaar, maken samen het verhaal áf.

Kim en Arne spelen vaak samen in verschillende bezettingen, maar met dit nieuwe duoproject trekken ze resoluut de kaart van de echte song – wat in Frankrijk het chanson is, of in de klassieke traditie de lieder, of in Portugal misschien wel fado. Gezongen vertellingen over de dingen des levens, short stories op de noten van de grote songsmeden van Amerika (en misschien occasioneel ook wel eens van elders).

www.arnevancoillie.be
www.kimversteynen.com

Doors:  20.30u
Start:  21.00u

Het concert vindt plaats in de sfeervolle stookzaal van het Jenevermuseum.

12 euro (inclusief borrel)
10 euro (inclusief borrel) voor vzw-leden en houders UiTpas Hasselt

KOOP JE TICKETS HIER ONLINE!