Oproep: wat is de smaak van Runkst of Heilig-Hart?

In april en mei 2018 gaat in de Hasseltse wijken Runkst en de Heilig-Hartwijk het culturele project Tournée Locale door. Het Jenevermuseum is natuurlijk ook van de partij en gaat samen met de bewoners op zoek naar de smaak van hun wijk. Heb jij een suggestie?

Hasselt is en blijft een stad met smaak! Niet voor niets is zij al eeuwenlang dé Belgische jeneverstad bij uitstek. Woon jij in Runkst of in de Heilig Hartwijk in Hasselt? Bepaal dan mee dé jeneversmaak van jouw buurt. Een goeie jenever maak je natuurlijk met de juiste ingrediënten.
Tijdens een gratis workshop wijdt het Jenevermuseum je in in de geheimen van graanalcohol, moutwijn, kruidige en fruitige aroma's. Je gaat zelf aan de slag en maakt je eigen favoriete smaak. Samen met de andere workshopdeelnemers bepaal je dan finaal dé smaak van je buurt. Inschrijven is wel verplicht.

Woon je dus in één van de twee vermelde wijken of ben je ervan afkomstig en wil je deze gratis workshop bijwonen? Schrijf je dan zeker tijdig in!

Inschrijven workshop Heilig Hart
Inschrijven workshop Runkst