Vriend of vrijwilliger worden

Vriend of
vrijwilliger
worden?

Wil je meehelpen aan de werking van het
Jenevermuseum? Dan kan je vrijwilliger of
lid van de vzw worden.

Vrijwilliger

Het Jenevermuseum biedt je een waaier aan mogelijkheden om vrijwillig bij te dragen aan de werking van het museum. Inhoudelijke expertise of steek je graag je handen uit de mouwen bij een evenement als de Jeneverfeesten? Geef alvast je gegevens hieronder in, dan contacteren wij je zo snel mogelijk.

Vriend / Lid

Een vriend van het Jenevermuseum:
• ontvangt jaarlijks een exclusieve fles huisjenever;
• heeft het hele jaar gratis toegang tot het museum;
• wordt uitgenodigd op de opening van tentoonstellingen;
• kan aan vriendenprijs deelnemen aan activiteiten van het museum (proeverijen, uitstappen, bezoeken, ...);
• krijgt 10 % korting op de museumpublicaties;
• ontvangt al onze nieuwsmails en driemaandelijks het “Museumnieuws”;
• wordt uitgenodigd voor de algemene vergadering;
• kan desgewenst aan de slag als vrijwilliger in het museum.

Je bent vriend van de vzw Nationaal Jenevermuseum Hasselt, na betaling van 20 euro aan de balie of via overschrijving op BE51 7351 1312 8862 (BIC KREDBEBB), met vermelding van je naam. Na betaling sturen we je lidkaart op. Geef ook je gegevens hieronder in, dan contacteren wij je zo snel mogelijk.