Erfgoeddag: Hoe maakt u het?

Vakmanschap en ambachten staan centraal tijdens de Erfgoeddag van 28 april. Een uitgelezen kans om het vakmanschap van het 19de-eeuwse stoken van jenever en likeur extra in de kijker te plaatsen. Ontdek hier het volledige programma van het Jenevermuseum.
Overal in Vlaanderen kan je vandaag kennismaken met diverse vormen van ambachtelijke productie en vakmanschap. Het volledige programma vind je op www.erfgoeddag.be.
Ook in Hasselt staat er heel wat te gebeuren. Volg de facebookpagina Erfgoeddag in Hasselt om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en nieuwtjes.
Je een hele dag laten inwijden in de mysteries van het stoken van jenever en likeur volgens 19de-eeuwse principes kan uiteraard ook.
Het Jenevermuseum stelde zelf een divers pakket aan zinnenprikkelende activiteiten samen:
Alle activiteiten zijn gratis maar inschrijven is wel verplicht.
Ook het museum is de hele dag (van 10u tot 18u) gratis toegankelijk.