Jazz 'n Jenever: Fabien Degryse & Phil Abraham - GEANNULEERD

Jazz 'n Jenever op de sfeervolle (overdekte) binnenkoer of in de intieme stookzaal van het Jenevermuseum
In samenwerking met vzw Jazzclub The Mood
Naar aanleiding van de corona-crisis wordt het concert geannuleerd. Reeds gekochte tickets worden terugbetaald.

Twee grote namen van de Belgische jazz die zeker niet voor het eerst samenspelen.
Fabien Degryse is een van de leden van het kwartet van Phil Abraham. Maar vandaag kiezen ze voor een intimistische duosetting. Fabien heeft met alle grote namen gewerkt : Philip Catherine, Toots …, om er slechts twee te noemen. Hij zit ook bij het ‘folk’-project van Steve Houben, ‘Pantha Rei’, en speelt sedert 1997 in het trio ‘L’ Ame des Poètes’. Met die groepen en in veel andere gezelschappen heeft hij intussen de wereld afgereisd.
Phil Abraham studeerde aanvankelijk klassieke piano, gitaar en harmonica, maar werd trombonist als autodidact. Hij is te horen op meer dan zestig albums, waarvan elf met z’n eigen ensemble. Hij maakte ook veel opnamen met het BRT-jazzorkest en was een tijdlang lid van het Franse Orchestre National de Jazz.

Doors: 20.30u
Start: 21.00u

Het concert vindt plaats op de sfeervolle binnenkoer van het Jenevermuseum of in de stookzaal (in geval van regenweer).

12 euro (incl. borrel)
10 euro (incl. borrel - UitPashouders Hasselt & leden vzw Nationaal Jenevermuseum Hasselt)