Jazz 'n Jenever: Ivan Paduart & Patrick Deltenre

Jazz 'n Jenever in de sfeervolle stookzaal van het Jenevermuseum
In samenwerking met vzw Jazzclub The Mood
Patrick Deltenre en Ivan Paduart zijn ronkende namen in de Belgische en Europese pop, rock en jazz. Deltenre was dertig jaar lang de vaste gitarist van Maurane en speelde daarnaast ook met Viktor Lazlo en Level 42. Paduart is een bijzonder actieve pianist en componist in de jazz, speelde met Toots Thielemans en Philip Catherine, Richard Galliano en Claude Nougaro, en heeft zo’n dertig albums op zijn naam (die van zijn eerste band Aftertouch inbegrepen).

Een tweetal jaar geleden deden ze een paar concerten met zijn tweeën. Ze gingen daarop samen aan het componeren en trokken de studio in. Heel even was er de verleiding om nog extra takes en instrumenten toe te voegen, maar ze hielden het sober en beperkten zich uiteindelijk tot hun twee instrumenten, de piano en de gitaar.

Doors: 20.30u
Start: 21.00u

Het concert vindt plaats in de sfeervolle stookzaal van het Jenevermuseum.

Tickets beschikbaar online via Eventsquare of binnenkort aan de kassea van het museum.

12 euro (incl. borrel)
10 euro (incl. borrel - UitPashouders Hasselt & leden vzw Nationaal Jenevermuseum Hasselt)