Jazz 'n Jenever: Kim in the Middle

Jazz 'n Jenever op de sfeervolle (overdekte) binnenkoer van het Jenevermuseum
Zangeres Kim Versteynen combineert een frisse uitstraling met een warme stem in de moderne jazzgemeenschap: met een grondige focus op improvisatie en interactie binnen de band neemt ze het publiek mee voor een emotionele rit.
In haar jazzkwartet, Kim In the Middle, verlegt ze met de nodige zin voor creativiteit en intuïtie voortdurend de grenzen van muzikaliteit en genres.
In 2019 wordt het derde album, The 7 Year Itch, uitgebracht: een verrassend repertoire in een creatieve sfeer, omarmd door Kims heldere, warme stem.

Kim Versteynen – zang | Arne Van Coillie - piano | Flor Van Leugenhaeghe - double bass | Gert-Jan Dreessen - drums

Meer info: www.kimversteynen.com

Doors: 20.30u
Start: 21.00u

Het concert vindt plaats op de sfeervolle (overdekt) binnenkoer van het Jenevermuseum.

Tickets binnenkort aan de kassa of online beschikbaar.

12 euro (incl. borrel)
10 euro (incl. borrel - UitPashouders Hasselt & leden vzw Nationaal Jenevermuseum Hasselt)