Jazz 'n Jenever: L' Âme des Poètes

Jazz 'n Jenever in de sfeervolle stookzaal van het Jenevermuseum
L’ Âme des Poètes bestaat uit drie prominente jazzmusici: Jean-Louis Rassinfosse met zijn verwoestende humor op de contrabas, Pierre Vaiana op de sopraansaxofoon (Django d'Or 2009) en Fabien Degryse op de akoestische gitaar.

Dit uitzonderlijke trio verkent sinds 1992 het repertoire van het Franse chanson en levert instrumentale versies af vol emotie, creativiteit en humor. In zeven albums reisden ze van Brel naar Brassens, via Ferré, Piaf, Trenet, maar ook Francis Cabrel, Gainsbourg en vele anderen. Deze combinatie van het Frans lied met jazz brachten zij in heel Europa, Canada, Chili en  Vietnam.

Meer info: www.amedespoetes.com

Doors: 20.30u
Start: 21.00u

Het concert vindt plaats in de sfeervolle stookzaal van het Jenevermuseum.

Tickets online beschikbaar via Eventsquare, of aan de kassa van het Jenevermuseum.

12 euro (incl. borrel)
10 euro (incl. borrel - UitPashouders Hasselt & leden vzw Nationaal Jenevermuseum Hasselt)