Jenevertrip naar Graanstokerij Braeckman en het MOU in Oudenaarde

De vzw Nationaal Jenevermuseum Hasselt organiseert opnieuw een boeiende en smakelijke uitstap voor iedereen met een gezonde interesse in jenever en erfgoed.
Op zaterdag 18 mei gaat het richting Oost-Vlaanderen, een regio met veel actieve stokerijen.

Graanstokerij Braeckman in Oudenaarde is hetdoel. De stokerij kent al een lange traditie maar izet ook voortdurend in op ontwikkeling en innovatie.
Zo spelen ze in op de huidige vraag en hebben ze verschillende nieuwe ambachtelijke jenevers in hun gamma opgenomen. Benieuwd wat ze nu te bieden hebben? De echte liefhebbers van jenever zullen verrast zijn.

's Middags is een lekkere 3-gangenmenu met een drankje en een koffie achteraf. Speciale wensen dienen op voorhand gemeld. (Vegetarisch, glutenvrij, enz..).

De namiddag is helemaal gewijd aan de historische stad Oudenaarde. Hoogtepunt is eengeleid bezoek aan het MOU (Museum OUdenaarde) in het stadhuis van de stad. Verder is er vrije tijd voorzien om op eigen houtje de stad te verkennen.

Het volledige programma vind je hier.

Deelnameprijs: 52 euro voor leden en 57 euro voor niet-leden.
Inschrijven kan per mail naar miver@telenet.be, of via telefonisch reserveren op het nr. 0456 02 49 00. Stort vervolgens het bedrag van 52 (en/ of 57 euro) per persoon op rekening IBAN BE51 7351 1312 8862 van de vzw Nationaal Jenevermuseum Hasselt met de vermelding “jenevertrip 2019 en je GSM-nummer”.