EENTJE OM BIJ TE LEREN

Schol!
Op een warm najaar!

Wie houdt van lekker eten en drinken, zit met een bezoek aan het Jenevermuseum altijd goed. Het museum zet dé gedistilleerde drank van België op de kaart. Aan jou om te kiezen hoe jij jenever wil ontdekken.

Een bezoek aan het museum met een gids?

Elke laatste zondag van de maand staat er een gids klaar om 14.30 uur. Individuele bezoekers kunnen aansluiten (tot de groep het maximum van 25 personen) bereikt. Wie in groep het museum wil bezoeken, neemt daarvoor contact met Toerisme Hasselt.
Afsluiten doe je in het proeflokaal, voor een druppel of wat fris.

De museumstoker aan het werk zien?

Het Jenevermuseum maakt zijn eigen jenevers en likeuren volgens aloud recept in een authentieke laat-19de-eeuwse, vroeg-20ste-eeuwse stookinstallatie.
Kom het zelf meebeleven met onze meester-stoker! Je vindt alle stookmomenten in onze activiteitenkalender.

Jeneverfeesten vieren 29ste editie!

Het grootste feest voor het kleinste glaasje biedt weer een waaier aan lekkere activiteiten!

Even binnenspringen in het proeflokaal en de zintuigen aan het werk zetten

Ons proeflokaal is een echte jeneverbar. Voor nieuwsgierige ontdekkers zetten we een aantal suggesties op een degustatierijtje. Je hoeft niet te reserveren, spring gewoon binnen!

Of kom je in groep, met je vrienden? Bekijk onze smakelijke workshops dan eens!