Jazz 'n Jeneverseizoen 2019: jazzconcerten met smaak

Het is stilaan een traditie: de sfeervolle concerten in onze stookzaal of op het binnenplein. Arne Van Coillie stelde samen met het Jenevermuseum ook voor 2019 een programma met pit samen. Neem je agenda erbij en koop je tickets!


30 augustus 2019 - KIM IN THE MIDDLE

Zangeres Kim Versteynen combineert een frisse uitstraling met een warme stem in de moderne jazzgemeenschap: met een grondige focus op improvisatie en interactie binnen de band neemt ze het publiek mee voor een emotionele rit. In haar jazzkwartet Kim In the Middel (met Arne Van Coillie, Flor van Leugenhaeghe, Gert-Jan Dreesen) verlegt ze met de nodige zin voor creativiteit en intuïtie voortdurend de grenzen van muzikaliteit en genres. In 2019 wordt het derde album, The 7 Year Itch, uitgebracht: een verrassend repertoire in een creatieve sfeer, omarmd door Kims heldere, warme stem.
Koop je tickets!

15 november 2019 - DAVID LINX & DIEDERIK WISSELS

Vijfentwintig jaar nadat ze voor het eerst samenwerkten kwam het duo Linx-Wissels in 2013 op de proppen met het album Winds Of Change, opgenomen.
Met zijn onmiddellijk herkenbare stem en frasering en z’n elegante manier van ‘scatten’ is David Linx een van de sterkhouders van de vocale jazz, een van die artiesten die je meteen meenemen in hun eigen muzikale universum. Het meesterschap van David Linx wordt bovendien op een ander niveau getild door de al even elegante pianist Diederik Wissels. Het duo brengt zowel sensuele ballads in de traditie van de standards uit het ‘great American songbook’ als extraverte swingnummers en subtiele ‘scat’. Puur genieten.
Koop je tickets!