Night@themuseum

Blijf jij deze zomer dicht bij huis? Beleef dan elke donderdagavond vanaf 9 juli een bijzonder bezoek aan  het Jenevermuseum, maar ook aan het Modemuseum Hasselt, Het Stadsmus of Villa Verbeelding. Geniet met je eigen (uitgebreide) bubbel van een (ont)spannende avond in één of meerdere van de musea. Ervoor of erna smul je van een hapje of drankje – of allebei – op een gezellig terrasje.
Hou je van een rustig bezoek of heb je liever wat actie? Kom je met de kinderen of met je partner? Mag het serieus zijn of liever wat luchtiger? We voorzien voor elk wat wils. En als klap op de vuurpijl mag jij, als Hasselaar, hier helemaal gratis van genieten! Daarvoor reserveer je wel eerst je tijdslot en gebruik je de bon op de achterzijde van de zomereditie van UitinHasselt.

Geniet op deze data van een rustig, zomers bezoek
16/7, 23/7, 6/8 , 20/8, 27/8: museumavonden (Modemuseum Hasselt, Het Stadsmus, Jenevermuseum)
Wil je een bezoek brengen aan één van onze musea, maar werk je overdag of vind je het dan te warm? Dan kan je op deze donderdagavonden terecht voor een vrij bezoek in de musea. Je geniet er in alle rust, samen met je bubbel, van een vleugje cultuur. 

Beleef een bijzondere museumavond op de data hieronder
Beleef je de musea liever eens op een ‘buitengewone’ manier? Ook dan hebben we voor jou heel wat in petto.

9/7: night at the museum
Zin om de collectiestukken – letterlijk – eens in een ander licht te zien? Dwaal dan door het duistere museum, enkel gegidst door het licht van een zaklamp. Zo beleefde je het museum vast nog nooit! Breng zeker je eigen zaklamp of smartphone met 'flashlight' mee (Alle leeftijden)
30/7: vraag het aan…
Krijg jij niet genoeg van onze musea? Popel je om die ene vraag over een collectiestuk te stellen?  Grijp dan nu je kans en stel je vraag. Daarbij heb je de keuze uit 3 verschillende personen. Of laat je verrassen… en stel je vraag aan een onbekende. (Alle leeftijden)
13/8: misdaad in het museum
Haal je beste speurkunsten uit de kast voor een levensechte cluedo. Los de misdaad op en verdien eeuwige roem. Lukt het jouw bubbel om de dader te vinden? (voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar)

Praktisch
Night@themuseum’ is gratis voor Hasselaren, op vertoon van de bon uit de zomereditie van UitinHasselt. Anders betaal je de voor jou geldende toegangsprijs.
Let wel op, want online reserveren is steeds verplicht!  
Reserveer je tickets hier.

Voor de andere musea kan je op hun website terecht:
www.modemuseumhasselt.be
www.hetstadsmus.be
www.villaverbeelding.be