Proeflokaal

Jeneverbar


In het proeflokaal, een heuse jeneverbar, draait alles
om smaakvol proeven! Jong, oud of belegen, fruitig of
romig, verwerkt in een heerlijke cocktail of net niet?
In het proeflokaal drinkt iedereen met smaak!
Onze jeneverbar is geopend tijdens de openingsuren van het museum.
Gesloten op maandag.

Prijslijst jeneverassortiment

Enkel verkoop ter plaatse!

[Foto header: Kris Vandesande]
Als expert in de oorsprong, ontwikkeling en perceptie van onze nationale gedistilleerde drank, biedt het Jenevermuseum in het proeflokaal een weldoordachte selectie aan uit het rijke aanbod van de Lage Landen. Bekijk hier het aanbod van niet minder dan 100 jenevers!
Nu de binnenkoer ook voor niet-museumbezoekers toegankelijk is, belooft het proeflokaal een kleine maar fijne plek voor drinken met smaak te worden. Hou zeker ook onze activiteitenkalender in de gaten!
Het proeflokaal is nu ook los van een museumbezoek toegankelijk. Tijdens de openingsuren ben je altijd welkom voor een druppel, een gezellige babbel met vrienden of familie op ons zomerse terras, of als gastheer voor bezoekers aan de stad om hen te laten kennismaken met hét product van Hasselt én de Lage Landen.
Na je bezoek aan het proeflokaal kan je ook steeds via de alcoscan testen of je je wel in het verkeer mag begeven. Zeker blazen dus!

Het proeflokaal en de binnenkoer zijn ook de locatie voor een kalender vol activiteiten: muziek, theater, acts, … Hou zeker de activiteitenkalender in de gaten om te weten wanneer er iets extra te beleven valt!

! Het aanbod is uiteraard steeds afhankelijk van de geldende corona-maatregelen !