Proef en ervaar hoe vier op-en-top Limburgse jenevers perfect matchen met evenveel amuses bereid op basis van het lekkerste wat land en water te bieden hebben. In samenwerking met Het Smaaksalon & Giovani Oosters.
Voor een impressie van deze foodpairing workshop kan je terecht in onze
fotogalerij.
Na een korte rondleiding in het museum worden je smaakpapillen duchtig op de proef gesteld. Je proeft 4 erg uitgesproken Limburgse jenevers en samen met elke jenever degusteer je een amuse met ingrediënten die op wonderlijke wijze passen bij de jenever in kwestie. Een ware smaaksensatie!
Duur: 2 uur
Deze tasting wordt niet georganiseerd op woensdag en in het weekend.
Max. 16 deelnemers (van 18 jaar of ouder!) per tasting - opgelet: de amuses bevatten vlees en/of vis
Prijs overdag: 30 euro p.p. met een minimum van 300 euro per groep (inclusief museumtoegang, begeleiding door een deskundige gids en 8 proevertjes)
Prijs ’s avonds (vanaf 16.15 uur): 35 euro p.p. met een minimum van 350 euro per groep (inclusief museumtoegang, begeleiding door een deskundige gids en 8 proevertjes)
Belangrijk! Bij een reservatie van ‘Jenever for foodies’ gaat u akkoord met volgende reservatievoorwaarden:
1) Omwille van praktische redenen moeten reservaties gebeuren minstens 14 kalenderdagen vóór de tasting plaatsvindt.
2) Het definitieve aantal deelnemers dient ten laatste 7 kalenderdagen op voorhand bevestigd te worden.
3) Annulatie minimaal 3 dagen op voorhand. Bij annulatie minder dan 3 kalenderdagen op voorhand wordt een bedrag van 20 euro per bevestigde deelnemer gefactureerd.
! Wegens de coronamaatregelen zijn groepsbezoeken en workshops tijdelijk niet mogelijk !